0
Uw browser wordt niet meer ondersteund, upgrade svp naar een nieuwere versie.

Over Verhoeven Oldtimer Revisie Breda

Eind 2009 hebben de broers Anthony en Dirk Verhoeven de stap gezet en hebben van hun hobby hun beroep gemaakt.

Ongeveer 25 jaar geleden haalde Anthony zijn eerste brommer uit elkaar, een Tomos gekocht van een kraker die tegenover woonde. De passie voor techniek openbaarde zichzelf. Niet veel later ging Dirk, aangestoken door zijn oudere broer, zich ook begeven in de wereld van Puch en Tomos bromfietsen. De broers raakten, onafhankelijk van elkaar, steeds dieper verbonden met de oldtimer Puch en Tomos scene. Ze waren betrokken bij de oprichting van de PTCN-clubPTCN-stichting, Rinkytoys, menig ardennen-meeting en het ontstaan van de 2-jaarlijkse Breda-Parijs rally.

Jarenlang verzamelen van onderdelen en brommers zorgde voor een uit de hand gelopen hobby. De verzameling bevat al lang niet meer alleen maar Puch en Tomos bromfietsen, maar ook Vespa scooters, oude japanse motoren en klassieke auto's. Bij het zien van al die zaken bij elkaar, kwam langzaam de realisatie... Het wordt tijd om iets te gaan verkopen en ook anderen van de opgedane kennis te laten profiteren. Verhoeven Oldtimer Revisie Breda is geboren!

Een springlevend bedrijf met jarenlange ervaring in oldtimers, youngtimers en moderne tweewielers, waar de passie voor techniek een hoofdrol speelt. Verhoeven Oldtimer Revisie draagt een aantal principes hoog in het vaandel:

 

  • Klant tevredenheid
  • Leveren van kwaliteit gaat boven snel geld verdienen
  • Duidelijke afspraken en staan voor je woord
  • Beter goed gebruikt dan slechte imitatie
  • Wat niet kapot is hoeft niet gerepareerd te worden
  • Gezelligheid kent geen tijd

 

In deze webwinkel vind je een groot aanbod aan onderdelen voor klassieke bromfietsen. Met name voor Puch en Tomos vind je ook originele, gebruikte Puch- en Tomos- onderdelen en 'new old stock' onderdelen. VORB verkoopt liever geen slechte imitatie onderdelen. Het is onze bevinding dat de huidige imitatie-onderdelen niet voldoen aan de kwaliteit, die de klant van ons mag verwachten. Het betekent wel dat sommige onderdelen soms niet te leveren zijn, omdat ze gewoonweg niet voorhanden zijn.

VORB restaureert, reviseert en repareert alle merken tweewielers, jong of oud en bij uitzondering ook oldtimer auto's. 


NIEUWER ARTIKEL OUDER ARTIKEL

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht